Højskole musik er en fornøjelse hos mange

Hvad de vil efter grundskolen, har mange unge vanskeligt ved at bestemme. Tilstrækkeligt forberedt til højere klassetrin er de evt. ej, eller evt. har de brug for et år til at beslutte, hvilken linie, de kan gå. Ligegyldigt om de hører til i musicals, kunst eller sport, vil disse højskole kurser blive den mest effektive mulighed for at udvikle store plus små interesseområder, & samtidig spendere et stykke tid væk fra barndomshjemmet til også at udvikle sig.

Oveni at flertallet af de unge herved for første gang skal leve bort fra hjemmet, giver et højskoleophold oplevelser plus venner der varer hele livet. Opholdet betragtes som noget, der danner grobund for perspektiv plus visdom.

Ligemeget typen af fagkombination du vælger her, er der groft sagt med sikkerhed musiske fag med i kalenderen, på grund af, at denne musisk almen højskole besidder enorm kærlighed til det musiske. Noget, de fleste af eleverne har en del dejlige stunder ud af, bliver, at her på stedet tilmed er mulighed for at benytte vores musikrum efter undervisningen. Hvert sæson har de unge et flot teatershow, da vores højskole musik oveni normale højskole kurser desforuden er en teater højskole. Tips med hensyn til kostumer og scenedesign får man lært I udviklingen af teaterstykket. Noget andet, denne almen højskole anser som vigtig, forbliver kunst. Vi underviser i en del forskellige typer af kreativitet samt design, blandt andet billedkunst, skulptering, mediefag plus design. Slet og ret forestillingsevnen kan sætte begrænsninger.

Samtidig med kunsterisk plus musikalsk stimulans bliver kropslig læring desuden betydningsfuldt på vores højskole. Alting fra fodbold til svømning plus dans undervises med disse højskole kurser, oveni en del aktiviteter i friluft, som samtidig skaber viljestyrke og udholdenhed.

Modenhed, udholdenhed plus selvstændighed: uanfægtet af hvilken linie, dine interesser ligger indenfor, er her specielle evner, vi altid vil sikre dig, at disse højskole kurser bør forære dig. Samt store indtryk med vores rejserne, vi tilbyder på højskolen.