Hf Fyn – Stå Stærkere

Vil du tage en HF på Fyns hf-kursus - www.vucfyn.dk/fynshfkursus, ?

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du tumler med, er jeg sikker på, at en Hf Fyn giver dig det stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg studere til lærer på seminaret, og jeg er overbevist om at blive optaget. Ved du allerede, hvad du vil blive. Det kan være, at du tænker dig at blive sygeplejerske, politibetjent eller socialpædagog, eller det kan være, at du går derimod efter et samfundsvidenskabeligt studie på universitetet.

Ved du ikke endnu, hvad du har lyst til at arbejde med i fremtiden? Det vidste jeg heller ikke, da jeg blev færdig med skolen. Men Fyns hf-kursus giver en mulighed for et par år til at vælge retning.

Hf Odense – Gå efter dine drømme for fremtiden

Afslutter du 9. klasse til sommer, og vil du gennemføre en HF i Odense med uanede valgmuligheder til rådighed? Gennemfører du din hf midt på Fyn hos Fyns Hf-kursus, kan du styre HF’en til lige akurat den studieretning, som du drømmer om!

Udover den almindelige Hf , hvor der er valgfag på niveau A til C, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: Pædagoglinjen, Sproglig hf, Politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Disse linjer er hver især skræddersyede så du bedst kan forberede dig til drømmestudiet.

Fyns hf-kursus adgangskrav

Ønsker du at gennemføre din Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du opfylde en række adgangskrav. Bliver du færdig med folkeren til juni, skal dine lærere overveje, om du på nuværende tidspunkt kan tage en hf eksamen. Måske er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på din Hf hos Fyns hf-kursus. Det skulle jeg faktisk ikke rigtigt så nederen, som det kan lyde.

Er du gået ud af 9. klasse for over end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor de så tester dine personlige og faglige kompetencer.