Her findes måske ikke så enorm variation mellem EUR-paller og en europalle

Normalt kan du forvente, at en europalle kan udstå 1½ T. Du bør dog ej blive nervøs, i tilfælde af at din last er tungere. Fire stablede træpaller resulterer eksempelvis i en tolerance på rundt regnet 6 T. Det er nemlig muligt at sætte flere forskellige paller på hinanden og på den måde forbedre dine træpallers bærekraft. Det bør imidlertid ikke være det, som inspirerer dig til at benytte dig af, at du bruger europallen og ikke EUR-pallerne, eftersom EUR-paller ligger inde med en lignende bærekraft og desuden, på linje med europaller, er naturvenlige. Blåstemplet af ISPM-15, er de begge for eksempel, der betyder, at de er blevet tilført varme og godkendte ifølge den gangbare standard. At der kan blive overbragt smådyr sammen med dit gods, minimerer dette tiltag risikoen for.

Af den årsag er der blot et at ytre, der er, at du uagtet din beslutning kan være sikker på at modtage fantastiske og holdbare paller! At du reelt lejer pallerne og let kan tilbagelevere dem, så snart du ikke længere har brug for dem, betyder det, at EUR-paller jo bliver rimelig dyrebare som returpaller.

Såfremt der tales om vareflytning, opstår der tit en udveksling af varierende synspunkter ang. hvad, der er den mest egnede løsning. Hvorimod andre foretrækker fly eller tog, anvender nogle folk for eksempel kun store fragtskibe. Ens for alle og enhver er det ikke desto mindre, at det uagtet selve fragtningsmetodens art er essentielt at have excellente og holdbare paller, hvorpå godset kan opbevares undervejs på rejsen. Her opstår det gode, gamle dilemma: Er det en europalle eller EUR-paller, som er bedst…? Ja, det kan sommetider være relativt svært at vurdere, eftersom EUR-paller i bund og grund er ret lig en europalle.