Her er kort sagt ingenting mere forfærdeligt end at have et skadet ståltag

Et utroligt problem med vores hjem gik hustruen & jeg selv gennem nogle år tilbage. Vi var flyttet ind 4 til seks år tidligere, da vi opdagede, at hustaget ikke var tæt. Det var på trods af dette et idyllisk parcelhus som havde en stor græsplæne samt fine teglsten. Vedligeholdt teglstenene de år, vi havde boet der, havde vi slet ikke, hvilket skulle få alvorlige konsekvenser. Vores teglsten var snart i ret horribel stand, på grund af, at de tidligere ejere heller ikke havde givet husets teglsten den fornødne behandling. Følgende et par dage indeholdende slem regn blev det uheldigvis sådan, at vandet dryppede igennem hustaget. Mosbevoksninger oven på vores teglsten eller noget andet synligt, som utrænede personer er i stand til at opdage, blev i dette tilfælde alligevel ej problemer med.

En professionel, som kiggede vores teglsten igennem efter alle kunstens regler, rådspurgte konen plus jeg selv os fluks hos. På grund af, at de eksisterende tagsten faktisk var for gamle, var konen samt jeg selv nødt til at købe mere effektive teglsten, blev vi informeret om.

Vi diskuterede i et stykke tid, hvorvidt min kæreste samt jeg selv ville vælge et andet design til taget samt endte med et fantastisk ståltag. Konen plus jeg rådgav os hos adskillige professionelle forhandlere & fandt til sidst et sted, hos hvilken vi var i stand til at godkende ståltagets kvalitet plus omkostning. Vores tag blev repareret, tagets teglsten fik vi ombyttet med ståltag plus min familie og jeg selv er nu i besiddelse af et flot ståltag, som kan holde vind & nedbør ude i lang tid endnu.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>