Hensigter om komposit hegn og øvrige vedligeholdelsesfrit hegn

Som friske herrer i egen villa må mig og kæresten altså til at beslutte os for ting og sager som komposit hegn og deslige vedligeholdelsesfri hegn. Haven går lige hen til et offentligt område og er afgrænset aflukket med glasbærbuske. Panoramaudsigten er udsøgt, men foruden et vedligeholdelsesfrit hegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn – kan alle stirre direkte i haven. Og kæresten & jeg have steder i haven, hvor jeg og ham har mulighed for at gå i haven i crocs og nattøj.

Siden jeg & min kæreste er rykket til Humlebæk er jeg startet på at søge på vedligeholdeldes fri hegn og komposit hegn. Dave og jeg aner ik’, om vi vil vælge et komposit hegn, men vi går bestemt efter et vedligeholdelsesfri hegn, som vi skal opsætte. På det punkt er jeg og kæresten enige.

Min bror monterede komposit hegn i haven, og et hegn er herren utrolig lykkelig over. Jeg tror at det kan købes i flere forskellige mål og farver. Han monterede et mørkt vedligeholdelsesfri hegn, imens jeg og kæresten kommer til at vælge et lyst komposit hegn. Ham og jeg foretrækker noget mere lyst og landligt.