Havebænk, overtræk til havemøbler + havemøbler tilbud – Planlagte nye ting til min have

Planlæggende mig går efter en lækker havebænk [www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=5], som at der kan sættes enten i æbletræets skygge eller nær hækken. Placeringen er afhængigt af, hvorvidt jeg foretrækker en havebænk som ligger i varme og sol en stor del af dagen, eller hellere en mere skyggefuld beliggenhed til min havebænk – og som har fin skygge – og hvor jeg kan lægge æblerne over vinteren eller en havebænk som har aftensol.

Til vores 1. sommersæson i den gamle have, så skal jeg have indkøbt en havebænk, overtræk til havemøbler [www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=20] samt havemøbler tilbud - www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=34 – . Havemøbler og havebænk søgte jeg på, og man får hvad man punger ud med. Så havemøbler tilbud skal jeg til at gå op i, så jeg ik’ betaler mange penge for havebænk og overtræk til havemøbler. Praktisk nok opstår der tit havemøbler tilbud som jeg har forstået det.

Mor har foreslået at købe overtræk til havestole. Regn og rusk kan tærre meget på de udendørs møbler, så der er overtræk til havemøbler en hjælp til at øge deres levetid. Sandsynligvis er det overtræk ikke så lækkert at se på, men jeg forstår min dovenskab nok til at jeg ved udemærket, at små upraktiske mig ikke får sat havemøblerne ind om vinteren. Så jeg kan udmærket se at mutti har ret og det er godt med et overtræk til havemøbler i stedet for at jeg skal lakere..