Har dit hjem behov for murerarbejde?

Utallige murerfirmaer kan ordne alle former for murerarbejde på din bolig, ligegyldigt om arbejdet er bestående af tilbygning, ombygning el. istandsættelse. Vil du have at få foretaget noget murerarbejde ift. din ejendom som eksempelvis en facaderenovering inkl. facadeisolering & omfugning?

Fugerne, som sidder imellem et hus’ mursten kommer til at smuldre efterhånden. Dette får ejendommen til at se forfalden ud, og yderligere bliver muren følsom over for dårligt vejr, og det kan komme til at forårsage ødelæggelser på huset. En omfugning foruden evt. facadeisolering kan være en oplagt mulighed ved en facaderenovering. Ødelæggelser opstår blandt andet, såfremt fugerne er hullede, hvis fugerne er mangelfulde, hvis der er fugt i muren el. grundet murbier. Murerarbejde angående facaderenovering består ofte af omfugning med nye mørtelfuger, filsning, vandskuring & facadeisolering af murværket.

Det er godt at få lavet murerarbejde for at undgå beskadigelser på huset, dog vælger adskillige derforuden at få det foretaget blot for at få ejendommen til at fremstå mere moderne. Ældre bygninger har tilbagelagte fuger, hvilket en masse personer vælger at få foretaget en omfugning på, hvor fugen lægges helt ud til murstenenes kant. En sådan facaderenovering gør en stor forskel på husets fremtoning, fordi muren efterfølgende fremstår som en enhed, og eftersom at det ser nutidigt, sikkert & velplejet ud. Man kan i øvrigt få foretaget en facadeisolering for at forhøje bygningens stand.