Glødende begejstret for 80’er tøj plus 80’er kostumer?

Undertegnede knuselsker 80’er kostumer + 80’er tøj. Jeg nyder det så meget, at undertegnede virkelig indkøber en stor part af garderobens 80’er tøj blandt 80’er kostumer og 80’er udklædning i internetbaserede kostumeforretninger. De tilbyder gerne fine assesories i neon så som f.eks strømpebukser, benvarmere og hotpants.

Jeg tager ofte mit 80’er tøj på og har indrømmet jævnligt haft sammenkomst som har 80’er kostumer, 80’er udklædning eller 80’ tøj som tema. Min trang er moi ikk alene om. Min 17 måneder ældre søster er lige på samme måde – at jeg har passionen fra Margrethe, at glade jeg ynder 80’er tøj, fordi hun gennem store dele af teenageårene havde 80’er udklædning & 80’er kostumer på såvel til festivitas som til hverdag. Udvalgte dage i 100 procent 80’er udklædning men til tider blot med anvendelse af enkelte detaljer.

Undertegnede elsker stilen fra 80’erne med godt med kulører og piger på rulleskøfter. Undertegnede er begejstret for, hvis mine veninder render rundt hundrede % iklædt tøj i monokrom, så hopper undertegnede i 80’er tøj med godt med farver. Mange udtaler at mit skrud minder om 80’er udklædning – og vennerne har fat i den lange ende idet det er skam 80’er kostumer, jeg tager på, i det de har rimelige priser og er en simpel anden mulighed end at gå i genbrugs-butikker, der ikke så tit sælger genuint 80’er tøj. Det er enkelt at erhverve undertegnedes 80’er kostumer i en online butik og få kostumerne leveret måske næste dag. Og såfremt behovet for at arbejde med min glæde for 80’er tøj skulle komme så tilbyder de ret meget tilbehør og tøj der kommer fra øvrige tidsperioder. Og ganske mange udemærkede rober, som veninderne roser. Nogle af dem har modsat også for dem selv anskaffet sig noget 80’er udklædning som for eksempel neon-armbånd plus plastik briller, så jeg smitter af med min stil.