Glasblæsning el. sandblæsning – hvilken en slibning vil være det bedste vi kan gøre for familiens lurvede bil?

Vores dyt trænger til en eller anden slibning {http://www.gladsaxemetal.dk/slibning}. Min kæreste og jeg undersøger en smule over, hvad man vil beslutte os for af slibning – og bag efter på differencen mellem sandblæsing og glasblæsning {http://www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning}. Kæresten og jeg har læst på den her homepage, at glasblæsning er en slags sandblæsning {http://www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning}, og at glasblæsning er en slibning som gennemføres med brug af mindre kugler af glas i . I modsætning til sandblæsning skulle glasblæsning ikke være slibende men mere gøre det ydre ensartet. Når jeg læser dette kommer vi lidt i tvivl, om sådan et styks glasblæsning i virkeligheden er nok.

Min farbror Sonny spørger, om Kæresten og jeg har planer om at bestille håndværker til at gøre slibning eller hvorvidt jeg planlægger at klare jobbet på egen hånd. Jeg og kæresten eftersøgte en kende for at finde vejledning i forbindelse med at klare sandblæsning & glasblæsning selv, men jeg har sgu ik’ riiigtig evnen eller modet for at starte op på at gøre det selv. Jeg er sørme ikke årets gode håndværkstype. Og på én hjemmeside der skriver vejledning til at ordne sandblæsning på egen hånd, stod, at du næsten kan risikere at blæse bilen i udu, samtidig med at slibningen pletter abnormt voldsomt. Og ja, det ville da sagtens passe, at det bliver følgen, såfremt jeg kaster mig ud i en egenhændig glasblæsning. Så vil vi nærmere lade de dyre faglærte om at klare den slibning.

Efter den slibning er overstået skal vi have malet øsen. Og der er vi virkelig ej helt samstemmige om kuløren. Om det skal være en klassisk sølv eller sort, eller hvad med en slabet orange eller rød. Det vil jeg og kæresten diskutere i mens vi indsamler introtilbud på sandblæsning. Derfra vil kæresten og jeg se, hvad vognen får.