Gasfjeder, svampegummi plus kantlister – Hvad består de af…?

Selvom det ej er en ting, som man ofte går & skænker mange tanker, betyder en så simpel ting som gummi faktisk rigtig meget i dagligdagen. På en daglig basis benytter vi faktisk talrige brugsgenstande, som er produceret af materialet gummi – heriblandt f.eks. kantlister, gummistropper - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/gummistropper-til-presenninger-og-gummisnor-til-bla-forsegling/ – plus gummimåtter - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/koeb-gummimaatter-og-gummiplader-i-forskellige-stoerrelser-og-priser/ – .

Materialet gummi kan imidlertid ydermere anvendes til ting, som ej lige så bruger, men som fortsat er vigtige. Det kunne fx være en gasfjeder, svampegummi og gummiplader - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/koeb-gummimaatter-og-gummiplader-i-forskellige-stoerrelser-og-priser/ – .

Af den årsag er gummien et utroligt anvendeligt & faktisk helt essentielt råmateriale. I hvilket råprodukt ville man ellers fremstille svampegummi? Og hvordan skulle man være i stand til at producere gummistropper, gummiplader + gummimåtter, hvis ej materialet gummi fandtes…?

Blandt materialet gummis primære +’er er desuden dens betragtelige funktionalitet. Materialet gummi kan jo være både blødt & ubøjeligt & kan således bruges til talrige uensartede ting. Gummistropper er for eksempel fleksible, & derfor må de produceres af gummi, der er blødt. Gummiplader & kantlister er imidlertid fremstillet af mindre fleksibelt gummi, der ej på samme måde er bøjeligt.

Såfremt du en dag igen benytter hvad enten gummimåtter eller kantlister, kan du således gøre dig tanker om, at et pænt betydeligt antal af genstandene, som man benytter på daglig basis, jo er fremstillet af enten hårdt eller blødt gummi, selvom det nu ikke er mange, der indser det.