Frankeringsservice bliver bestemt det, der forbedrer mit kontor

Jeg føler mig altså snart færdig med dette, for dag ud plus dag ind er jeg på kontoret samt sammenfolder dokumenter, putter dem i kuverter & kalkulerer porto i adskillige arbejdstimer. Jeg blev altså hyret som sekretær, samt det har også været et dejligt arbejde indtil virksomheden begyndte at tredoble vores udsendelser. Jeg vil forlange, at selskabet bestiller nogle maskiner, der har mulighed for at fikse alting mere effektivt, fordi jeg faktisk ikke får tid til andre opgaver end at ordne breve. Jeg har fået berettet, at falsemaskiner er en optimal investering, for de klarer papirfoldningen effektivt såvel som snildt. Med falsemaskiner undgår man dertil ulige foldninger såvel som fedtfingre på forsendelserne, hvilket faktisk synes enormt uprofessionelt.

På samme tid har jeg hørt, at der findes en frankeringsservice, som er i stand til at sætte porto på forsendelser med de nyeste priser, sådan at jeg næppe skal være bekymret for, hvorvidt vores post egentlig har rigtig porto hver gang. Her er en del penge at spare for selskabet, for en frankeringsmaskine pris bliver oveni en del nemmere i forhold til at benytte portomærker. Derudover opsparer vi naturligvis utallige timer, fordi jeg ikke behøver rende ud for at erhverve frankering hver dag. At holde regnskab over alle omkostningerne slipper jeg desuden for ved hjælp af frankeringsservice, for rub & stub vil blive udregnet i min frankeringsservice.