Frankering har aldrig været så simpelt og billigt som med en frankeringsmaskine

Med de kommende prisstigninger på frimærkefrankerede forsendelser, kan din virksomhed spare et væsentligt beløb, ved at købe en frankeringsmaskine fra Frama. Et postbrev der er frankeret med et frimærke vil efter foråret 2011 beløbe sig til otte kr., mens et maskinefrankeret prostbrev kun vil beløbe sig til 6,50 kr. Et køb af en maskine til frankering af jeres breve vil som følge deraf hurtigt tjene sig hjem. En undersøgelse fra postvæsenet indikerer, at et frankeret brev giver et seriøst og professionelt indtryk. Med en løsning fra et frankeringsfirma, kan din frankering blive klaret hurtigt, let samt ikke mindst billigt. Derudover giver du virksomhedens breve et særligt professionelt look, og du vil kunne annoncere for din virksomhed iform af jeres logo påtrykt direkte på selve kuverten.

Vi kan imødekomme alle behov i forhold til frankeringssystemer og vi fører feltets allerbedste produkter. Frama prioriterer kontinuerlig udvikling af alle produkter, hvilket sikrer dig, at vi altid kan tilbyde de allerbedste og mest innovative maskiner inden for frankostempling. Alle vores produkter er populære på grund maskinernes holdbarhed samt veludbyggede funktionaliteter, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos et frankeringsfirma. Tilfredse kunder er en hjertesag for os hos et frankeringsfirma. Derfor kan du stole trygt på, at du og din forretning får en perfekt løsning på portoudfordringen med os hos et frankeringsfirma.

Ved et frankeringsfirma gør vi en dyd ud af, at alle kunder får en løsning, som passer perfekt til deres behov. Af den grund viser et stort antal uafhængige undersøgelser, at vi konstant ligger i top, i forhold til tilfredsheden med vores frankeringsmaskiner.

Frankering behøver ikke at udgøre en træls og tidsrøvende opgave i din forretning. Med en frankeringsmaskine fra Frama, kan din virksomhed økonomisere frankeringen af breve.