Forestillinger omkring komposit hegn og deslige vedligeholdelsesfrit hegn

Som dugfriske herrer i eget hus må jeg og kæresten se at vedtage ting som vedligeholdelsesfrit hegn som fx komposit hegn. Baghaven går lige med adgang til skoven og er kun aflukket ved brug af hyldetræer. Udsynet er dejligt, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfrit hegn kan alle mulige glane lige ind. Og Vi foretrækker at have nogle områder af haven, hvor vi begge kan rende i haven uden så meget tøj.

Siden min kæreste og jeg flyttede til Brande startede jeg på at lede efter vedligeholdeldes fri hegn og komposit hegn. Curt og jeg er ik’ kommet frem til, hvor vidt vi vil have et komposit hegn, men vi går absolut efter et vedligeholdelsesfri hegn (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn), som vi skal montere. Det faktum er min kæreste og jeg enige om.

Min bror har komposit hegn i haven, og han er meget fornøjet over det hegn. Jeg mener at det kan fås i forskellige mørke & lyse farver og højder. Han har et mørkt vedligeholdelsesfri hegn, men min kæreste og jeg vil foretrække et lyst/hvidt komposit hegn. Vi kan begge være glade for det lysere look.