For nyligt er jeg blevet optaget af at opspore en frankeringsmaskine…

Min medforfatter og jeg har i sinde at give en heads-up før I læser videre! Der kommer lige nu, hvad nogle absolut ville beskrive som et virkelig ikke-spændende blog indlæg vedr. frankeringsmaskiner! Men ej desto mindre er sagen den, at mine partnere & jeg har indset, hvor hip sådan en frankeringsmaskine er! Og mine ansatte og jeg har lige bestemt, at jeg må bruge penge på en frankeringsmaskine til mit firma. For snart 3 år siden iværksatte jeg mit nye liv som selvstændig erhvervsdrivende, & firmet har så småt tjent penge ind. Dét resulterer i, at vi nu sender rigtig meget mere post end gesjæften gjorde i begyndelsen. Mine partnere og jeg har lige nu forstået, at man med bistand fra en frankeringsmaskine er i stand til at spare ekstrem meget arbejdstid. Særligt i mit lille bitte firma, hvor vi stadig alene er få kollegaer tilknyttet, vil det være brugbart med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi allerede skal løbe stærkt. & så virker det jo virkelig uproduktivt at bruge dyrebar tid på at klistre frimærker på breve! Så vi er hver og en enige om at købe en frankeringsmaskine…

Mit firma kan simpelthen ik afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som vil være det bedste valg. Jeg har forsøgt at skabe mig en klarhed over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har slet ej besluttet mig for noget. Jeg ser frem til, at I, skønne med-bloggere, er i stand til at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som bedst ville kunne hjælpe os. Der kan findes både hjemlige & svenske forhandlere af frankeringsmaskiner, og jeg besidder ik kompetencerne til at afgøre, hvor det vil være klogest at ligge sine penge. Helt umiddelbart vil jeg preferere en dansk forretning, da det i så fald ville være lettere at beskrive situationen, såfremt jeg støder på problemer. Men så alligevel tror jeg, at de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner er billigere end de hjemlige firmaer. & som just forklaret, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en ny gesjæft, der kun lige genererer et overskud. Så derfor er det afgørende, at jeg finder en frankeringsmaskine til en rimelig pris. Men uden tvivl spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Derfor: byd rigtig gerne ind med tip top råd til en forholdsvis billig og prima frankeringsmaskine…