Fint beklædning skabt af Mini Rodini + børnelege – et nøgtern par?

Rollinger i disse tider er blevet en omhyggelig planlagt del af det smarte menneskes livsprojekt. Det fremherskende livsforløb nu til dags er selvfremstillingen. Os alle må bære det flotteste tøj, og det må alle rollinger ligeledes. Resultatet af det ovenstående er den, at vi de seneste år har set en ustoppelig bevægelse af stilrene børnetøjsbrands, som for eksempel Huttelihut (www.smaahjerter.dk/boernetoej/huttelihut_137.html), Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe (www.smaahjerter.dk/boernetoej/milibe_26.html), Mini Rodini, Bobo Choses (www.smaahjerter.dk/boernetoej/bobochoses_613.html), Noa Noa Miniature.

Rollingerne pakkes ind i dette beklædningsstykker, og kommer jævnligt til at ligne ikke fuldvoksne voksne. Ikke nogen spekulerer på i den forbindelse, at den type beklædningsdele, jævnligt ik’ er lavet til at falde på halen i.

Ergo er resultatet det, at afkommet fornemmer, at dét ik er ualmindeligt dejligt at klatre i. Desforuden hører flere hyppigt mor proklamere: Åh min gud nej, barn du har da ikke lov til at trille på jorden, du har jo beklædning på fra: Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, & Noa Noa Miniature!

Effekten af sådanne handlinger er, at flere fremfører spørgsmålet om, i hvor høj grad ophavet har deres afkoms vel på sinde, når de selekterer børnetøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, + Noa Noa Miniature. For måske er afkommet reelt uberørte af tøjbrands, ind til de når en vis livsfase, selvfølgelig. Og det er af den grund man kan ruge over dén idé, at børn i omsiggribende format er blevet et smykke, hvormed forældre efterstræber at sikre et renomé ud mod verden, hvori de små pus overdrages en virksom birolle.

De fleste har en mani for at løbe ind i verden med en resistent overflade. Og det er derfor ikke til fjender, vi oplåser pandoras æske omhandlende private problemer. Enddog kan det ende med at være dubiøst, når afkom aktivt drages ind i i dette skuespil. Og det bliver rollingerne, når de iklædes chikt tøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, og Noa Noa Miniature, udelukkende for at hjælpe med forældrenes prestigeprojekt. Rollinger må have lov til at leve som børn. & det må børnene så længe, at det er muligt. Så man kan sige, at det er positivt at omgå, så længe som det er muligt, at iføre afkom smarte børnetøjsbrands som for eksempel Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, & Noa Noa Miniature, som får børnene til at se ud som små voksne. Barndomstiden er en careless del af livet, & det skal børn få lov til at holde af, inden voksenlivets virkeligheder kommer tæt på.