Er du optaget af lækker efterskole kost og motion, der er hylende morsomt, så tag på efterskole…

Jeg spekulerer på mit år på efterskole med fortrinlig lyksaglighed. Hver og en efterskoleelev vil af den grund foreslå et efterskole ophold til samtlige af de unge, der skulle udvise interesse. Jeg tilbragte et begivenhedsrigt år på efterskole, hvor jeg endelig havde mulighed for at folde mig ud. Hvilket er kammerater, som jeg den dag i dag tager på cafe med, utallige gange om måneden. Det er en kæmpe del af mit liv, som jeg ik ville leve uden. Sammen med nye bekendtskaber fik jeg også fornyet selvtillid gennem mit efterskole ophold. Det skyldtes al den efterskole motion, jeg tog mig mod til! Hver tirsdag var der for samtlige efterskole elever tilrettelagt en eller anden bestemt form for efterskole motion, og det var det bedste! I de hotte formiddage tog det udgangspunkt på skolens sportsareal, & det havde som konsekvens, at vi samtidig med sports-delen, fik ovenud meget frisk luft. Min efterskole gik meget op i at tilbyde en sund efterskole kost og motion var der som just fortalt også masser af. Alle eleverne elskede rejsen på efterskole på grund af al den efterskole motion, de offerede. Jeg opbyggede en fortrinlig form, og det har fulgt mig som en voksen mand. Hvilket absolut har haft den virkning, at jeg føler mig uovervindelig!

Langt de fleste unge i teenage-alderen brænder for at bruge et år på efterskole, og den lyst er ik spor mærkeligt. Slet ikke, såfremt man ej er opslugt af sport, kan efterskole motion blive en forsigtig indføringsfase. Der eksisterer måske nok ideer om, at efterskole kost og motion tit ikke prioriteres, men dét er ej den virkelighed, jeg har oplevet. Mange har den overbevisning, at hver & en efterskole vil det mest fortrinlige for sine studerende. Således er skolerne ofte ret opslugte af at kunne offerere både sundhedsfremmene efterskole kost og motion, hvor hver og en elev kan være med. Således, min bøn til alle teenagere derude er; gør det! Mærk livet, & ta et år på efterskole, dét vil absolut ingen på nogen måde komme til at angre! Tværtom vil du være i stand til at tænke tilbage på dit efterskole ophold med positive tanker…