En trailer er en perfekt handel for hele familien

Utroligt nyttig er en trailer samt kan faktisk afbenyttes til vanvittigt mange forskelligartede gøremål. Faktisk er det en af de allerbedste investeringer, jeg nogensinde har gjort, & jeg kan overhovedet ej fatte, at det nogensinde er lykkedes os at leve uden en trailer…! I ungdommen drømte jeg om en lækker sportsbil, som jeg kunne anvende til at ræse ned ad motorvejen i. Nu hvor jeg er blevet forælder, er jeg nu glad for, at jeg besluttede mig for at erhverve mig en fornuftig 5-dørs familiedyt, for at skulle transportere familien rundt i en Lamborghini ville godt nok være besværligt.

Engang imellem har vi dog fortsat været udsat for problemer i forbindelse med for lidt plads For eksempel hvis vi har været på storindkøb i BoConcept og anskaffet os nogle nye havemøbler, som skulle slæbes med hjem. Da min kone og jeg har truffet det valg at investere i en trailer, er dét problem dog ordnet nu. Ifald en af ungerne skal afhentes fra skolen sammen med cyklen, er det jo en hel del mindre besværligt at lægge den op i en trailer frem for at blive nødt til at spænde den på øsen. Jeg har erfaret, at det ikke alene er ved møbeltransport, at en trailer bringes i anvendelse. Det har ligeledes føltes enormt nemt at placere skraldet i traileren, i de tilfælde hvor vi har haft brug for at smutte forbi genbrugspladsen. I gamle dage blev vi jo nødt til at køre adskillige gange for at kunne få det hele med.

den årsag er jeg ekstremt henrykt for at være indehaver af en trailer. Noget, enhver familie burde anskaffe sig, forbliver en trailer.