En ny dildo til mig samt andet sexlegetøj

Mig og min fyr vil gerne have erotik tilbage i parforholdet, så vi har kigget i en forretning med sexlegetøj sammen og fundet noget forskelligt legetøj, blandt andet en ny dildo, der skal hjælpe os med at få vores gode sexliv igen. Sjældent er det, vi har sex, og idet vi langt om længe har det, så føles det en smule ensformigt, så nu vil vi prøve at anvende sexlegetøj for at få sexlysten tilbage. Det sexlegetøj, som jeg og min fyr var indehavere af før, var ikke andet end en dildo, som ej duede mere. Egentlig elsker min kæreste erotik, han har dog været meget stresset på arbejdet, så sexlivet er ej det samme mere. Han har faktisk altid været begejstret for forspil, og han synes godt om at se på mig, mens jeg stimulerer mig selv med en dildo, før vi har sex.

Da mig og min fyr var inde i shoppen, som havde sexlegetøj plus anden erotik, spenderede vi penge på en hel del varierende ting og sager. Vi spenderede penge på noget til ham plus noget til mig, som blandt andet en dildo, såvel som noget, vi begge to vil nyde. Det var temmelig sexet at kigge på sexlegetøj sammen med min kæreste, og vi fik faktisk lyst til at tage hjem for at have sex med det samme.