En del spejder efter efter-skoler, der ka tilbyde efterskole dans på et professionelt niveau!!

Min eventyrlige datter rejser på efterskole efter sommerferien! Efterskoleopholdet er en ting hun selv er kommet på!! Men det er bestemt ingen hemmelighed, at jeg også er overbevist om, at et års efterskoleophold er en ret så skøn idé… Min datter har uheldigvis været tilknyttet en skrækkelig folkeskoleklasse, hvor der har udspillet sig en hel del mobning og fjendskab!! Det er ik’ kun min datter, at mobningen er rettet direkte mod, men al den mobning har forårsaget en dårlig stemning. Og jeg tror, at det er super duper godt, at hun kommer væk fra sådan et miljø… Hun ønsker at gå på en efterskole sjælland » http://www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_undervisning.html,… Det har hun truffet som beslutning, af den årsag at det er et lille stykke væk fra hendes forældre = os! Men samtidig ik´ så langt væk, at det tager en milliard år at rejse hjem på weekend! Hun går enormt meget op i klassisk dans, så vi søger en skole, hvor de kan tilbyde efterskole dans » http://www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_dans.html,. Hun har danset rundt siden hun var helt lille, og har tilmed altid elsket at være i centrum. Derfor vil hun således gerne finde frem til en skole, hvor de har rummet til, at man kan performe efterskole teater » http://www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_drama.html,

Vi begge er fuldstændig overbeviste om, at det er kodylt lækkert for hende, at hun ska’ på en efterskole sjælland!! Men samtidig må jeg da også indrømme, at det bliver afsindigt trist, at hun for en del tid flytter hjemmefra… Jeg forestiller mig med garanti, at det kan forklares ved, at hun er det nr 1 barn, der flytter hjemmefra!!! Lykkeligvis har vi stadigvæk to derhjemme, som vi kan pylre om! Jeg er overhovedet ik’ usikker på, at vores rare datter bliver begejstret for at kunne slå sig løs med både efterskole dans og efterskole teater! Så naturligvis skal hun tage på det ophold, også selvom hendes mamma har lidt svært ved at overlade hende til hende selv…! Jeg gik faktisk selv på en efterskole sjælland, så jeg er bevidst om, hvor super duper godt sådan et år kan være… Jeg havde en super duper tid på efterskole, & det skal hun selvfølgelig også have!! Dét har hun helt sikkert fortjent efter nogle meget svære år…!