En bestemt slags penisring er slet ikke til at finde i en normal forretning.

Min anekdote berører min store livs drøm! Jeg mener ikke selv, at min historie drejer sig om svære emner, men adskillige vil muligvis føle anderledes. Landet lægger således, at jeg længe har overvejet at slå dørene op til en virksomhed med legetøj til sexlivet. Min forretning skal tilbyde køberne dildoer {www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html}, glidecreme {www.amoro.dk/shop/glidecreme-943c1.html} & en speciel slags penisring {www.amoro.dk/shop/penisringe-872c1.html}. Jeg har i nogle uger udforsket det marked jeg vil ind på, og det ligner rigtig meget, at der er et hul, som jeg kan udfylde. Der er absolut ingen tvivl om, at der findes fantastisk mange gesjæfter, som driver forretning med dildoer, glidecreme og en ny type penisring. Men kendsgerningen er, at majoriteten af disse bikse lægger i de gennemsnitligt større byer. Bor man et stykke væk fra de store landsbyer er der dermed kun dén mulighed tilbage at bruge moneter hos en af de dyre internetfirmaer, som forhandler ting som eksempelvis dildoer og glidecreme. Væk fra de virkelig store landsbyer er markedet for dildoer og glidecreme således ik umuligt at erobre. Og det er den åbning, jeg har i sinde at udnytte. En niche, som også banken er sikker på findes!

Jeg ved, at talrige personer helst shopper i en ægte fysisk forretning! For der er helt sikkert nedfældet helt enormt meget om, at internethandlen blomstrer lige for tiden, & at kurven udelukkende er opadstigende. Men jeg tror fuldt og fast på, at såfremt jeg formår at skabe nogle lækre shops, hvor der er fortrinligt at være, kan jeg tillokke & bibeholde potentielle købere. Jeg har en forstilling om, at eksempelvis et kærestepar vil komme på besøg i min lille butik, hvor de sammen kigger på dildoer og glidecreme. Besøget skal på den måde være en oplevelsesudflugt. En fantastisk oplevelse man får together som kæreste par. Besøget skal på den vis bidrage til at sætte ”spice” på tilværelsen! & på den vis håber jeg på, at jeg kan tyvstjæle nogen mennesker, der ellers ville ty til handel på nettet…