En belejlig levering af palletank, termokasser og plastkasser

I lang tid har mor her behøvet et par praktiske og robuste plastkasser » http://www.dtemballage.dk/produktinformation/plastkasser.aspx, som kan bruges til blandet opmagasinering. Jeg har tillige behov for termokasser » http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkasser/termo–koelekasser/termokasser.aspx, til når jeg fragter fødevarer i mit firma med mad ud af huset. I forgårs fik jeg en ide om at bruge en palletank » http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkar/ibc-palletanke.aspx, med tap, til at tage med til firmafester med læskedrikke. Så nu bemærkede undertegnede en fornuftig webbutik, der tilbyder plastkasser, palletank og termokasser hvor jeg bestilte både termokasser, plastkasser & palletank til mit behov.

Plastkasser bliver solgt i adskillige varianter og de plastkasser virker super gode til opbevaring og transport. Eksempelvis kan man købe klapsammelige plastkasser, som så ik står og fylder, i mens kasserne er klappet sammen. Præcis de plastkasser har praktiske mig besluttet at købe.

Termokasser tiltænker jeg at gøre brug af til fx til at holde maden varm, når jeg som selvstændig er på farten og transport af isterninger. De termokasser jeg har bestilt er et godt lukkemulighed og en solid dimension .

Min praktiske palletank kan opbevare samtlige væsker. Flere som at der anvender en palletank til regnvandsopsamling, men jeg tænker, at den tank bl.a. er praktisk til saftevand, mens undertegnede skal afsted til børnearrangementer. Det er værd at overveje at jeg ligesom mine bekendte skulle supplere med sådan en palletank til havens regnvandsindsamling.