Elsker mine læsere også 80’er udklædning + 80’er tøj?

Undertegnede knuselsker bare 80’er tøj samt 80’er udklædning/80’er kostumer. Moi nyder det så vildt, at moi faktisk fremdrager en del af garderobens 80’er tøj hos online udklædningsbutikker blandt afdelingen for 80’er kostumer plus 80’er udklædning. De sælger ofte tjekkede accessories i neon såsom eksempelvis strømpebukser, benvarmere og hot pants.

Jeg påklæder mig gentagne gange i 80’er tøj og har indrømmet allerede opfordret til coctailparty med temaet 80’ tøj, 80’er udklædning og 80’er kostumer. Undertegnede er bestemt ikk den eneste med den trang. Min et år ældre søs er præcis også på samme måde – at jeg har det fra Gitte, at glade jeg holder af 80’er tøj, i det min søsterstoresøsteren igennem store dele af tiden i gymnasiet gik med 80’er udklædning og 80’er kostumer såvel til hverdage som til festivitas. Ofte i 100 procent 80’er udklædning og til tider kun med brug af enkelte detaljer.

Jeg elsker tøjet fra 80’erne med godt med kulør og rulleskøjter. Jeg tænker det virker smukt, når alle mulige føjter rundt 100 procent iklædt sort, at moi så hopper i 80’er tøj med rigeligt med kulører. Mange af de andre tænker at min garderobe minder om 80’er udklædning – og ja det er sørme 80’er kostumer, jeg anvender, i det kostumerne har billige prisniveauer og de er et tiptop alternativ til at gøre brug af butikker med genbrug, der ikke så tit sælger lødigt 80’er tøj. Jeg synes det er enkelt og nemt at købe mine 80’er kostumer i en online butik for derefter at de fragte tøjet et par dage senere. Og i det tilfælde at trangen til at arbejde med glæden for 80’er tøj skulle komme så tilbyder kostumeforretningerne faktisk ret meget andet outfits der kommer fra flere tidsperioder. Samt utallige imponerende coctailkjoler, som mine veninder hylder. Et par stykker af tøserne har skal det lige siges også for dem selv lidt 80’er udklædning som for eksempel cool solbriller & armbånd i neon, så min 80’er tøjstil smitter af.