Elektronik fejlfinding, elektronik reparation og elektronik service og hjælp med systemer og anlæg

Jeg skildrer egentligt kun sjældent om mit arbejde. For tiden har jeg bøvlet med, at nogle af de anlæg driller. Så jeg har detekteret et stk velegnet virksomhed, som at der afsætter elektronik service - www.proconsult.as/service, , elektronik fejlfinding , www.proconsult.as/fejlfinding-fejlsoegning, og elektronik reparation - www.proconsult.as/elektronik-reparation, . Først og fremmest vil kollegerne og undertegnede ha’ elektronik fejlfinding af årsagen til at vi har hyr, men når dette er på plads så er det sandsynligvis praktisk med elektronik reparation og regelmæssig elektronik service fremover.

De ankommer faktisk i morgen, de teknikere som assisterer os med elektronik fejlfinding, elektronik service og elektronik reparation. Det er virkelig dejligt. Men at få bestilt elektronik fejlfinding, elektronik reparation og elektronik service har også været en haster.

Vidst er jeg en praktisk gris, men ærgerligt nok aner jeg ikke det vilde når det kommer til servosystemer, relæstyring og stærkstrømsanlæg. Undertegnede ved sgu ikke, hvad for et system jeg og kollegerne har. De var dog meget søde og klar på at hjælpe, dem hvor jeg ringede og fik bistand til elektronik reparation, elektronik fejlfinding og elektronik service.