Dyrt børnetøj produceret af Storksak er dyrere i forhold til, hvad mange husholdninger har økonomi til!

I disse tider bliver der udarbejdet en hel del omkring, at barndommen som periode er kortere nu. Det har sin forklaring i, blandt flere ting, at afkom tidligt i deres liv har en lidenskabelighed for børnetøjsbrands. Flere er ik’ vidende om mange drenge, som ik’ har en passion for mærkevaretøj. Alle ka’ udspørge et arbitrært lille pus, & en remse af tøjmærker såsom Wheat [www.smaahjerter.dk/boernetoej/wheat/_340.html] & Rosemunde [www.smaahjerter.dk/boernetoej/rosemunde_1990.html] vil flyve ud af hans mundtøj.

Mange finder det problematisk at børn i endogså tidlig en livsperiode lyster efter så dyre børnetøjsbrands som for eksempel Soft Gallery samt Storksak. Det forholder sig netop sådan, at ik alle rollinger besidder en mor og far, som kan købe så pænt mærketøj. Dét ka’ hyppigt få den eftervirkning, at disse børn ka blive gjort nar af, så snart de resterende små pus bliver klar over dette. I specielle lande har man eksperimenteret med at imødekomme dette emne via at introducere en påbudt skoleuniform. Dog har det vist sig ik’ at være i stand til at besejre drillerierne. De udannelsesinstitutioner, som har indført uniform, forklarer nemlig, at rollingerne også efterfølgende stræber efter mærkevarer som Soft Gallery og The Brand blandt mange andre…

Det er uden tvivl en del af livsforløbets besværlige realiteter, at vi alle er født lige meget værd, men ikke født bærende på ensartede finansielle kapitaler. Vi finder det således faretruende, at vi alle afretter børn til at begære lækre mærker som for eksempel Atsuyo et Akiko [www.smaahjerter.dk/atsuyo-et-akiko-boernetoej_1612.html] og Storksak. Utallige researchere tilråder, som et alternativt valg, at forældre giver værdifulde nøgterne livsanskuelser videre til de små pus. Det kunne f.eks være at uddybe for børnene at værdsætte vores jord, og eksemplificere for børnene fiduser om fællesskab samt solidaritet. Flere vil være af den overbevisning, at dét er filosofier, der til slut gør kloden til et dejligt hjem for alle mennesker!