Dyrlæge Nordsjælland inkluderer en hestepraksis samt ordner endogså kastration kat

Til alle tider har jeg været vældig fascineret af dyr, & af den grund besidder jeg både hunde, kat & hest. Det er imidlertid ikke kun liv og glade dage, for til tider er der også sørgelige ting, der skal overkommes – for eksempel sterilisation kat!

Ovenpå en kastration hund er min Princess ikke frisk, så af den grund bliver han pylret om m. velsmagende hundefoder. Jeg er jo af den opfattelse, at det er utroligt bedrøveligt, og af den grund vil jeg med glæde fornøje mine kæledyr m. en anelse kræs, efter at de har haft en så frygteligt oplevelse.

Ponyen har ligeså ofte sundhedsproblemer, på trods af, at den dog ej oplever sterilisation kat. Den skal for eksempel med jævne mellemrum på visit hos dyrlæge Nordsjælland, & dette er den absolut ikke fan af!

Dyrlægevagten Nordsjælland er ellers enormt evnerig, men af den årsag er det nemlig fortsat ej behageligt. Ovenpå en visit hos dyrlæge Nordsjælland må jeg derfor hver gang ud og handle lidt appetitvækkende til dyrene. Det er jo her, min foretrukne hestepraksis befinder sig, men det er ligeledes her, der ordnes sterilisation kat!

Sådanne ting er man desværre nødt til at acceptere, når man er dyreven, & det gør mig ej noget. Jeg holder jo af mine dyr, og faktisk føler jeg også, at det er vidunderligt, de gange jeg endelig får en god undskyldning for at købe lidt særligt lifligt hundefoder til mine pus. Det henrykker mig virkelig at være vidende om, at de får serveret noget appetitvækkende, som de i den grad vil kunne lide! På en normal onsdag modtager de selvfølgelig ligeledes godt foder – men det er trods alt noget helt luksuriøst, såfremt de får serveret en liflig lækkerbisken!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>