Dyrlæge Nordsjælland inkluderer en fortrinlig hestepraksis & udbyder samtidig sterilisation kat

I lige så lang tid, som jeg er i stand til at huske været sindssygt fascineret af dyr, hvorfor jeg både ejer en hund, hest og en kat. Det er dog ej alt sammen en dans på roser, eftersom der sommetider endogså kommer tunge problemer, der skal fikses – f.eks. sterilisation hund!

Ovenpå en gang kastration kat er min dejlige Nuser ikke frisk, så af den grund bliver hun pylret om med appetitvækkende kattefoder. Jeg tænker jo, at det er frygteligt trist, og derfor ønsker jeg at forære mine dyr en smule guf, ovenpå at de har været noget så rædselsfuldt igennem.

Ponyen har ligeså ofte helbredsproblemer, på trods af, at den naturligvis ej bliver offer for kastration hund. Den må for eksempel med jævne mellemrum på tur til dyrlægevagten Nordsjælland, & det er den helt sikkert ej fan af…

Dyrlæge Nordsjælland er dog utroligt kapabel, men derfor er det jo fortsat ikke fornøjeligt. Ovenpå et besøg hos dyrlægevagten Nordsjælland skal jeg af den grund altid ud og indkøbe en smule appetitvækkende til mine kæledyr. Det er nemlig der, min yndlingshestepraksis befinder sig, men det er ligeså der, der foretages kastration kat…

Sådan noget er man desværre tvunget til at acceptere, såfremt man ejer dyr, & det gør mig ej noget. Jeg holder jo af kæledyrene, & i grunden mener jeg også selv, at det er dejligt, de gange jeg får chancen for at indkøbe en smule ekstraordinært appetitvækkende hundefoder til mine tumlinger. Det gør mig ganske enkelt så lykkelig at vide, at de får noget appetitlig, som de virkelig vil kunne lide! På en gennemsnitlig fredag skænker jeg dem selvfølgelig ligeså indbydende foder, men det er trods alt noget ganske specielt, såfremt de modtager sådan en god godbid…