Det bør blive vanskeligt at finde hoved og hale i alle de fede clearomizer bunn brenner typer – vores selskab assisterer selvfølgelig

At jeg aldrig vil bruge almindelige smøger igen, kan jeg ærlig talt fortælle, da jeg har anvendt elcigs i tre år snart. Med ecigs opnår jeg stadig vanen af at ryge: & jeg har endda mulighed for at bruge den indendøre på arbejdet eller til middage, uden at jeg generer folk. At hørme af tobak hele tiden, eller at se mine fortænder blive stadig mere grå som tiden går, savner jeg helt sikkert ej. Jeg er stadigvæk nikotin-afhængig – dog på grund af at evæske eksisterer med forskellige nikotinstyrker, vil jeg enkelt trappe ned efterhånden.

Jeg har tænkt mig at indsætte en kvalitetsrig clearomizer bunn brenner i min el-cigaret, der forstærker smagen af min ejuice og danner nøjagtig den kraft damp, jeg foretrækker. Jeg har samtidig valgt en clearomizer bunn brenner, der garanterer, at der altid er væske ved glødetråden: på den måde slipper jeg for den ulækre, brændte følelse. Jeg fik omsider valgt at bruge Kanger MODS efter at have prøvet flere forskellige brands. Det bliver med garanti op til personlig holdning, men det er jo nøjagtig det, der gør el-cigs så gode – du kan bygge din elcig ud af en masse individuelle dele så som clearomizer bunn brenner samt Kanger MODS, til du ender med hundrede pct. den damp-oplevelse, som passer til dine behov.