Det bliver af stor betydning at sætte pris på, hvor betydningsfulde IT konsulenter er for et firma

At man simpelt er i stand til at erhverve bedre viden alt taget i betragtning, fik jeg nys lært, på trods af, at jeg har været i branchen i utallige sæsoner, samt egentlig føler mig temmelig kompetent samt anerkendt. I lange tider har jeg sørget for at ansætte de dygtigste folk derude, plus personligt møde hver eneste kandidat før en beslutning blev truffet. Jeg har altid ønsket at besidde et ordentligt forhold til samtlige blandt mine kollegaer plus kende alles navne, lige meget hvor succesrig mit selskab blev. At der bør blive alternative muligheder, der føles mere praktiske i dagens samfund, hvor det kan forekomme svært at beskæftige alle medarbejdere, fik jeg dog snart lært.

Jeg forsøgte på grund af dette at ansætte IT konsulenter fra et eksternt firma, for jeg var ikke i stand til at ansætte IT konsulenter på fuldtid. Således kan man bruge erfarne såvel som pålidelige IT konsulenter, som kun er på kontoret i den periode, de behøves. Så såfremt du en gang i mellem fx har brug for IT konsulenter, bliver du ej nødt til at fuldtidsansætte nogen, som du egentlig ej helt kan benytte om nogle måneder, for det er kort sagt muligt at benytte lige det konsulenthus, man skal bruge. Du får den eksperthjælp, du skal bruge, præcis idet du skal bruge den, og du slipper for flere jobmøder samt behøver ikke anvende meget tid.