Dersom du gerne vil have individuel terapi bør du være sikker på at anskaffe dig den dygtigste psykoterapeut

Robust og selvstændig ønsker man hyppigst at være, som menneske. Det kan blive en personlig fiasko, såfremt man bliver tvunget til at bede om støtte eller ender i problemer, som man ej selv evner at komme af med. Imago terapi vil være en ganske klar udvej, hvis dine livsproblemer er af følelsesmæssig grund. At erklære, at der eksisterer et problem, bliver egentlig det sværeste skridt mod løsningen. Ved at tage til en psykoterapeut, bliver dette skridt faktisk taget. Med individuel terapi kan dine følelser trygt vandre, samt du kan opnå positiv udfoldelse. Udfordringer kan hyppigt synes uden betydning, men de kan langsomt vokse sig værre og til sidst ødelægge din tilværelse.

Ligeledes kan det synes svært at acceptere, at ægteskabet eller et vigtigt personligt forhold ikke går gnidningsløst. Imago parterapi skaber rammerne for at erkende de hæmninger, du oplever med din partner plus ved hjælp af en dygtig psykoterapeut kan I sagtens få samlivet til at køre igen.

Vha. gruppeterapi har du muligheden for at udvikle dine menneskelige masker plus du bliver aldrig nødsaget til at fornemme, at du er ensom med dine problemer. At være klar over, at du ej kan siges at være den eneste, der har behov for rådgivning, bør være en enorm hjælp, og du er ikke den eneste til gruppeterapi. Styrke til at løse dine individuelle problemer vil du tilbydes med hjælp fra gruppeterapi ved en formidabel parterapeut , så du i stedet kan fokusere på livets utrolige glæder.