Der sælges så fantastisk mange typer af trædrivhus, at det bliver enormt umuligt at beslutte sig

Pavillon eller trædrivhus?

Jeg har en anelse problemer ved for alvor at se forskellen, da undertegnede har kigget på både trædrivhus og havepavillon. Men altså, jeg kan nemt se et stk havepavillon trone ude i haven. Den kan blive placeret ved hjørnet af blomsterhaven, & jeg ser frem til at få en hel del potter og krukker og begynde at spire der.

Både havepavillon og trædrivhus kan vi male, de giver begge en plet til lidt træmøbler såvel som krukker plus de to tillader begge manden samt jeg sidde inde i huset og besidde en fornemmelse af at være ude: Og det er jo det, jeg ønsker mig. Måske er en pavillon lidt større i størrelsen end ét trædrivhus.

At han finder det lidt for feminint at have en pavillon, vurderer han. Jeg har så foreslået et trædrivhus som en fælles middelvej, men i det han noterede sig en model, mente han, at det drivhus jeg har kig på er akurat så tuttenuttet som en havepavillon. Så det alternativ købte han ej. Jeg har mulighed for at læse om plusset ved at vælge et drivhus af træ jo det har jeg da tal på.

Det bli´r sikkert udgifterne, som det bliver truffet ud fra. Undertegnede må se mig tvungen til at neddrosle indkøbene og vige udenom at anskaffe fine ting til ungerne. For det bliver svært at spare op – det kan jeg allerede mærke. Det er sådan, at undertegnede i nogle år haft et ønske om at købe et styk havepavillon, og i sidste uge sagde Jørgen ok – hvis jeg bare selv betaler, har han lovet at træde til med at få det monteret.

Ligeledes vil jeg – og mine veninder – kunne drikke urtethe og læse boligblade, mens jeg har naturen der er lige uden for min pavillon. Men den klare gavn ved at købe trædrivhus eller pavillon fatter jeg ikke .