Dengang jeg tog på efterskole i 8 klasse var jeg eftertragtet!

Vores sønnike har været ked af det i hans skoleklasse. Der har længe været en negativ social kultur… Og ulykkeligvis har han været offer for mobning! Det har virkelig bare været mega ulykkeligt… Jeg har været på grådens rand, & det har han selvfølgelig ligeledes været… Vi har nu til eftermiddags FINALLY indset en super duper løsning på problemet. Vi har truffet den afgørelse, at han tager på efterskole i 8 klasse. Det er snart, så han ska’ ik holde vejret så længe endnu! Vi er alle ret så glade for denne bestemmelse. Egentlig var det vores afkom, som fik idéen til efterskole 8 klasse » www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html,. Og jeg var glade for forslaget, da han fortalte os det, for snart syv måneder siden. Jeg har virkelig kun hørt positivt om at gå på efterskole i 8 klasse, så jeg er ikke nervøs… Der er ikke tvivl om, at det kommer til at være positivt for ham at få nye kammerater…

Den kæmpestore bekymrende tanke, jeg lægger inde med akkurat nu er, at det er fantastisk hårdt at vælge hans efterskole! Der er kolossalt mange efterskoler, & jeg har forsøgt at skabe mig det gyldne overblik, men jeg føler virkelig, at det er hårdt… Så jeg håber, at i derude er i stand til at hjælpe mig med at vælge en social efterskole 8. klasse! Jeg er kun vidende om, at det i hvert fald ikke er alle former for skoler, som kan offerere undervisning i vores guldklumps aldersgruppe, så husk, at det jo altså skal være en efterskole 8 klasse! Grundlæggende beder vi til at kunne opspore en efterskole 8 klasse, som offererer violinundervisning… Dét holder han af mere end noget andet, & dét har hjulpet ham fantastisk meget, når og hvis han har været såret. Så det ville være perfekt, hvis vi kunne opspore en efterskole 8. klasse, som kan hjælpe ham med at udvikle sig!