Den sødeste ægtefælle er desperat efter job; skal han arbejde som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse?

Jeg har så absolut lyst til luftforandring. Jeg tror, at jeg har lyst til, at der i nærmeste fremtid sker noget. Fyren & jeg har således besluttet os for at vi vil fraflytte vores gamle hus. Vi er i mandags startet på at finde mulige og umulige boliger, men vi har slet ik besluttet os for noget som helst. Og jeg må meget gerne fastlægge, at jeg i grunden ikke ligger inde med særligt mange forhåbninger når det gælder landsdel. Jeg er mere optaget af, at beboelsen i sig selv er herligt. Vi har besluttet os for to potentielle beliggenheder; Hellerup og Værløse. Min samleverske er elektriker, så spørgsmålet lyder, om han skal være beskæftiget som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse. Jeg vil inderligt, at vi flytter til et kvarter, hvor der er de skønneste chancer for ham. Jeg er hjemmegående med de små rollinger, hvilket jeg jo kan være, no matter hvor vi flytter hen! Så det er mere altafgørende, at vi bestemmer, om min husbond skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse…

Der hersker ik tvivl omkring, at min ægtefælle lever for sit job som elektriker. Han elsker at være elektriker. Dét er en drengedrøm, som er blevet realiseret. Af den grund fortjener han meget at opspore et nyt arbejde, som han igen kan blive glad for, ligegyldig om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har i kort tid prøvet at tilegne os viden vedr. jobperspektiverne som elektriker Hellerup & som elektriker Værløse. Men nu er det jo desværre sådan, at jobtilbuddene ej hænger på træerne. Så problemfeltet er naturligvis også, hvor meget eller lidt vi egentlig alene selv får mulighed for at afgøre. Såfremt det forholder sig sådan, at et arbejde som elektriker Hellerup bliver offereret før end et job som elektriker Værløse, er vi 100 procent villige til at lade skæbnen råde. Den eneste ting vi har som mindstekriteirum, er et fantastisk hus, hvor familien, både børn og forældre, kan lide at være. & så naturligvis dét omtalte elektriker job! Han og jeg er overbevist om, at det lykkedes i nær fremtid at finde ud af, om han skal være elektriker Hellereup eller elektriker Værløse.