Cosmic Fog E-Liquid sørger for, at du ender med en unik smag til din e-cigaret

Det er Cosmic Fog » www.esug.dk/e-juice/cosmic-fog-e-liquid, E-Liquid: der laves blot én eneste e-liquid, der er nok til mig. I utallige måneder har jeg kaldt mig elektronisk-cigaret damper, og jeg har følt mig glad for de utallige muligheder, der findes med hensyn til e-juice. At man aldrig på noget tidspunkt mangler anderledes ting at forsøge, har her hele tiden været tilstrækkeligt med smagsaromaer til at være sikker på. Desværre var det sig på den måde, at jeg efter et par uger uden undtagelse fik nok af enhver smag, men jeg fandt mig naturligvis et par favoritter, særligt kaffe eller karamel smag. At der tit bliver noget syntetisk omkring adskillige af de almindelige smagsaromaer har jeg oplevet, hvilket man uundgåeligt får nok af. Til alt held opdagede jeg endelig løsningen på alle mine problemer: den nye Cosmic Fog E-Liquid virker bestemt uovertruffen!

Så samtlige sider af aromaen er undersøgt, er hver eneste smag fra Cosmic Fog designet over rigtig lang tid. En smagsaroma, som man uden tvivl kun vil tage hatten af for, resulterer dette til sidst i. Samtidig vælger de de mest sublime smage – for eksempel jordbær syltetøj med honning, sundae is eller forfriskende melon og frugtblanding.

Ved hjælp af Cosmic Fog E-Liquid har du en fin samt sublim smag som har komplette sammensætninger – nej tak til kemisk jordbær-smag eller overvældende menthol. Cosmic Fog E-Liquid bliver en tillokkelse, du ikke er i stand til at gå glip af, såfremt du savner en grund til at begynde at dampe, oveni at forbedre dit helbred.