Brugende frankeringsmaskiner vil dine kollegaer spendere deres arbejdsdag på mere væsentlige sager

Firmaet, som jeg begyndte for akkurat syv år siden, har stille og roligt fået ben at gå på. At virksomheden nu fremsender fantastisk meget mere post end gesjæften gjorde i opstartsfasen, har det faktum resulteret i. Og så er det jo rigtig skørt at bruge dyrebar tid på at klistre frimærker på breve!

Jeg vil give en heads-up som det allerførste! Mine partnere og jeg har anerkendt, at man med hjælp fra en frankeringsmaskine kan spare ekstrem meget tid. Og mine kollegaer & jeg har just nu taget den bestemmelse, at jeg må købe en frankeringsmaskine til kontoret.

Jeg har forsøgt at danne mig en klarhed over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har endnu ej besluttet noget som helst. Virksomheden kan virkelig ik bestemme, hvilken frankeringsmaskine, som vil være den bedste mulighed. Lige umiddelbart ville jeg ligge mine moneter hos en dansk forhandler, da det så vil være fantastisk meget lettere at forklare sagens omstændigheder, hvis jeg kommer til at opleve problemer. Der eksisterer både danske & tyske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg kan afgøre, hvor det vil være allerbedst at gå til. At de ikke-danske forhandlere af frankeringsmaskiner er billigere end de danske, synes jegpå den anden side. Og som sagt, er jeg selvstændig med en nyligt åbnet forretning, som præcist lige skaber et bitte overskud.

Men sagen er altså den, at jeg i fællesskab med mine kollegaer har anerkendt, hvor tjekket sådan en frankeringsmaskine er! Det vil være kløgtigt med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi allerede skal løbe stærkt, i særdeleshed i mit lille firma, hvor vi for nu bare er få kollegaer tilknyttet. Så vi er hver og en enige om at investere i en frankeringsmaskine… Så af den årsag er det betydningsfuldt, at jeg finder en frankeringsmaskine til en billig pris. Men selvfølgelig spiller maskinens kvalitet tilmed ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg ser frem til, med jeres kyndige vejledning, at kunne opspore en frankeringsmaskine, som udfylder begge mine krav! Jeg håber ekstremt meget, at I formår at hjælpe mig med at bestemme, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal købe. Hvad nogen uden tvivl vil beskrive som et ekstremt uinteressant indlæg omkring frankeringsmaskiner, var det altså!