Boliger til leje: Fra lejebolig København s/lejebolig Ørestad til lejebolig Nordsjælland/lejebolig Hillerød

Undertegnede er jo blevet gravid, hvilket I nok ved. Og den tilstand har sat eftertanker i gang om den nuværende lejebolig Ørestad som snart er en smule dårligt indrettet til os 3. Altså den er vel ikk’ lille med de næsten 90 kvadratmeter.Vores lejebolig København S er ganske enkelt delt op i vores bitte soveværelse og så en kolossal dagligstue ud i køkkenet. Så jeg og kæresten kan ikke skabe et babyværelse med lukket dør.

Nicolai og jeg har i alle årene været rigtig henførte over den nye lejebolig Ørestad. Kun fordelingen af rummene plus evt beliggenhed for lejebolig København S forstyrrer kæresten og jeg lidt. Generelt er vi begejstrede for at bo i lejebolig, hvorfor det endnu en gang er boliger til leje han og jeg overvejer når vi kigger hos den foretrukne boligagent. Det er bare dejligt fri for lån og renter hvis du går efter boliger til leje hvis du sammenligner med ejerboligmarkedet. Derfor bli’r vores lejebolig København S udskiftet med en fin lejebolig Nordsjælland med værelse til lillefisen.

Jeg & manden gør efter boliger til leje. Blandt andet ser jeg og ham efter lejebolig Nordsjælland/lejebolig HillerødBegge vores mødre bor i det nabolag. Ham den høje og undertegnede gør efter boliger til leje. Blandt andet ser vi efter lejebolig Hillerød/lejebolig Nordsjælland, hvor begge forældrepar lever tæt på. Det er jo praktisk, hvis Tove eller Annelise i en fart kan se forbi for at aflaste os i en barnevognstur med baby. Så boliger til leje fylder vores aftener og weekender i håbet om at droppe vores lejebolig København S og i stedet vælge lejebolig Nordsjælland