Betydeligt med sikkerhedsnet på en trampolin

Den anden dag købte jeg en trampolin, som var en gave til min datter, eftersom at hun havde fødselsdag. Hun er springgymnast og har længe ønsket sig en stor trampolin, og fordi hun så gerne ville have den, købte jeg den til hende. Jeg vil gøre alting for at glæde min datter!

Flere varierende størrelser på trampoliner - http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx, fandtes der, og jeg erhvervede den største størrelse trampolin, der var, sådan så min datter kan springe på trampolinen. Sådan en havetrampolin - http://www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html, , som den jeg spenderede penge på, koster ganske meget, dog har jeg sparet op til hendes gave i nogle måneder, så jeg havde råd til den. Jeg skulle dog af med ekstra for at få en trampolin med et net på, men det gjorde jeg gerne, sådan så min datter ej kommer til at skvatte ned og slå sig. Det er tankeløst at vælge trampoliner, der ikke er ejer af net, til særligt yngre børn, efter min mening. Min datter er rigtig glad for sin nye trampolin. Faktisk hopper hun samt øver spring på trampolinen alle dage. Hun har tillige haft talrige venner og veninder på besøg, der har hoppet på den, og de har det ganske sjovt sammen, idet de hopper. Jeg synes helt klart, at trampolinen har været det hele værd, så jeg vil gerne rekommandere den til andre mødre samt fædre, som har børn, der gerne vil have en havetrampolin.