Benyt de bedste Variabel Volt batterier til din el-cig

I flere måneder nu har jeg snart prøvet e-cigarett, samt jeg føler mig rent ud sagt meget lykkelig over, at jeg begyndte at dampe el-cigaretterne. Før røg jeg fantastisk meget – næsten 40 hver dag, & dersom jeg måtte undvære min regelmæssige smøg, virkede jeg faktisk aggressiv samt anspændt. Jeg var snart klar over, at mine tænder blev misfarvede samt ulækre, og min husbond fortalte mig ofte, at jeg stank af cigaretrøg. At prøve e-cigs besluttede jeg mig af den årsag for, & jeg kan kun fortælle, at det blev en fantastisk beslutning.

Et par andre batterier til mods (www.e-trekk.no/e-sigarett-batterier/batterier-til-mods), med hvilke man selv får mulighed for at vælge volten, besluttede jeg mig for at prøve efterfølgende få uger med et startsæt. Batterierne var et hit – jeg kan nu sætte styrken fuldstændig, som jeg foretrækker det, & ende med helt den smag og kraft fra min e-cigaret, som jeg vil have. Min yndlings e-væske må være pebermynte: den resulterer både i god lugt fra munden samt en renhed, som har den betydning, at jeg ej mere føler mig uren, såfremt jeg bruger min el-cig. Variabel Volt batterier (www.e-trekk.no/e-sigarett-batterier/variabel-volt-batterier–vv-vw) er sikrere, og Variabel Volt batterier er desuden noget mere stærke end sædvanlige batterier til mods. Det er jo en fantastisk mulighed, selvom Variabel Volt batterier helt sikkert tilmed er dyrere af den årsag. Jeg foreslår disse batterier til mods til alle, der ønsker en personlig damp-følelse plus en unik aroma!