Bagefter 9. årgang kom jeg på personlig udvikling efterskole, & det ændrede min ungdom

80’er udklædning samt 80’er tøj er undertegnede glad for. Jeg holder så vildt af det, at jeg faktisk opdriver en stor part af garderobens 80’er tøj i blandt 80’er udklædning plus 80’er kostumer i web udklædningsforretninger. De forhandler for de flestes vedkommende fikst tilbehør i neon såsom f.eks hotpants, benvarmere og strømpebukser.

Undertegnede klæder mig ofte i 80’er tøj og har forståeligt nok ofte holdt coctailparty der har 80’er kostumer, 80’ tøj eller 80’er udklædning som tema. Undertegnede er bestemt ik alene om min passion. Min 19 måneder ældre søster er lige sådan – at jeg har glæden fra Esther, at jeg hylder 80’er tøj, fordi tøsen igennem store dele af teenageårene havde 80’er kostumer og 80’er udklædning på såvel til party som til hverdag. Ofte i hundrede % 80’er udklædning og ind imellem blot med brug af nøje valgte detaljer.

Jeg elsker 80’er stilen med et væld af fave og rulleskøjter. Undertegnede er begejstret for, når alle andre er 100 % i sort/hvid, så dukker jeg op i 80’er tøj med masser af kulører. Mine veninder bekender at mit look minder om 80’er udklædning – og det er tit også 80’er kostumer, undertegnede benytter, idet udklædningsbutikker er økonomiske og et dejligt alternativ til at gøre brug af gennere, som ikke så tit sælger ægte 80’er tøj. Det er absolut bekvemt at skaffe mine 80’er kostumer i en netbutik og de sende outfittet inden for få hverdage. Og hvis lysten til at rykke ved begejstringen for 80’er tøj skulle komme så tilbyder de masser af til og tilbehør der kommer fra øvrige perioder. De har også utallige glimrende rober, som kammeraterne roser. Flere af mine piger ejer skal det lige siges også på egen hånd lidt 80’er udklædning som f.eks sjove briller plus neon-armbånd, så stilen med 80’er tøj udbredes langsomt.