Autismevenlig boardmaker til overblik plus vores 2000-2012 Addendum Bundle samt Dynamic Speaking Pro

Min søn har scoret styrtende højnet kvalitet I dagligdagen siden at knægten har købet boardmaker » https://dal-pres.dk/, + tilhørende 2000-2012 Addendum Bundle » https://dal-pres.dk/boardmaker/addendum-bundle, og Dynamic Speaking Pro » https://dal-pres.dk/boardmaker/speak-dyn-pro,. Vores knægt får det rigtig kompliceret, på tidspunkter hvor der kommer forvandlinger i hans liv, eller såfremt han bliver forvirret over, det som skal ske de kommende timer, dage og uger. Men vha knægtens boardmaker og 2000-2012 Addendum Bundle kan jeg og min mand ligetil øjensynliggøre for drengen, det der skal foregå. Gennem vores drengs boardmaker har vi mulighed for at forære ham en praktisk kalender hver måned, mens vores 2000-2012 Addendum Bundle indeholder temmelig mange billeder og symbiler, hvilket vores dreng fint kan afkode. Den nye 2000-2012 Addendum Bundle virker for exempel fint ved behov for overblik, struktur, kognitiv støtte og planlægning for vores dreng.

Vi får desuden dejlig glæde af Dynamic Speaking Pro- et ret godt til at assistere vores knægts tale. Rolf er en smule forsinket i sin udvikling, men vha Dynamic Speaking Pro er vi positive ved tanken om at skulle lade han blive være en del af de andre børn, idet drengen kommer i Holme skole næste år. For tiden bruger vores søn sin Dynamic Speaking Pro i institutionen, + i mens han og jeg gør træning her hos os. Det stimulerer ham grundigt.

Når drengen starter i byskolen regner vi med, at drengen naturligvis skal få hans boardmaker og 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro med sig i klassen. Min mand og jeg luftede det for lederen på skolen, og lærerne har tidligere arbejdet med de to programmer. Deres viden er ret betryggende for hans udvikling og mulighed for at have livsglæde og vide, hvad som skal foregå i løbet af en folkeskoledag indeholdende diverse mulige ændringer eller afbrydelser. Det er godt med hjælp som boardmaker, 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro, såfremt man er forældre til en sårbar knægt.