Autismeberegnet boardmaker til overblik samt vores 2000-2012 Addendum Bundle plus Dynamic Speaking Pro

Min søn har høstet uhørt højnet livskvalitet siden at familien har anskaffet os en boardmaker - dal-pres.boardmaker.dk, med tilhørende 2000-2012 Addendum Bundle (dal-pres.boardmaker.dk/pcs%E2%84%A2-classic-2000-2012-addendum-bundle) plus Dynamic Speaking Pro (dal-pres.boardmaker.dk/boardmaker%C2%AE-with-dynamic-speaking-pro-v6). Vores søn får det temmelig problemfyldt, når der kommer reform i hans orden, eller i de tilfælde at han ik’ kan overskue, dét der skal ske de fremtidige uger, dage eller bare timer. Gennem familiens 2000-2012 Addendum Bundle og boardmaker kan vi heldigvis enkelt fremstille for ham, dét som skal ske. Ved hjælp af vores drengs boardmaker er der anledning til at give ham en god månedskalender, i mens hans 2000-2012 Addendum Bundle rummer mange billeder og symbiler, som vores dreng nemt kan forstå. Knægtens 2000-2012 Addendum Bundle virker for eksempel beregnet ved behov for struktur, planlægning, overblik og kognitiv støtte for sønnike.

Vi får også meget glæde af Dynamic Speaking Pro, der er virkelig godt til at støtte drengens tale. Bo er en smule efter i udviklingen, men gennem Dynamic Speaking Pro er vi ganske fortrøstningsfulde ved tanken om at han skal blive sidde i en normal klasse, i det den store dreng starter i byens skole til august. Lige nu anvender sønnike Dynamic Speaking Pro i børnehaven, og i mens han og jeg arbejder hjemme hos os. Det er meget gavnligt.

Idet drengen begynder i folkeskolen regner vi med, at vores dreng med garanti må få hans boardmaker samt 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro med sig i klassen. Mig og min kæreste drøftede det med skoleinspektøren, og de har før kendskab til de to programmer. Det er ganske betryggende for knægtens mulighed for at trives og forstå, de ting som skal foregå i løbet af et styks dag i folkeskolen indeholdende en del ændringer og afbrydelser. Det er glimrende med programmer som boardmaker, 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro, såfremt man er far eller mor til en udsat dreng.