At få repareret stenslag er en betydelig udgift til din bil

Mange ved, at det er pebret at have en dyt! Du skal faktisk ikke udelukkende betale for dit forbrug af benzin, som du jo engang imellem nødvendigvis må bruge penge på – Der er dertil udgiftsposter såsom blandt andet vægtafgift.

Sådanne udgifter kan de fleste planlægge, men der forekommer også nogle såkaldte uforudsete udgifter, der hurtigt kan ødelægge indehaveren af bilens budget.

Udskiftning af bilruder i forbindelse med reparation af stenslag [autoruder.dk/reparation-af-stenslag] eller reparation af forrude [autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude], konstituerer en ærgerlig udgift, der ikke kan forhindres eller forudses. For det meste er det jo faktisk ej som følge af føreren af bilen, at forrudeglasset blev beskadiget af for eksempel et stenslag! Faktisk kan det være resultatet af fx en bitte sten, som stammer fra bilen foran. Alle vil allerhelst omgå at skulle afholde omkostningerne til en reparation af stenslag. Præcist af den grund prøver adskillige bilister altid at vige udenom at placere sig bagved en lastbil.

Det er nemlig ikke helt uvæsentlige beløb, du bliver opkrævet! Blandt denne slags uforudsete omkostninger hører for eksempel reparation af stenslag, der oftest fører til at bilruden må udskiftes. Det vil sige, at mekanikeren ved reparationen af forrude skal bortskære ruden helt & i stedet erstatte af noget splinternyt!