Alle elever blev elitesports-udøvere grundet efterskole motion…

Mit ophold på efterskole , www.kongenshusefterskole.dk, var det aller bedste år i lang tid… Samtlige af eleverne vil ergo foreslå et efterskole ophold til hver og én, der spørger. Jeg tilbragte et skønt år på efterskole, hvor jeg lærte en masse nye venner at kende. Det er bonkammerater, som jeg den dag i dag tager på café med, utallige gange om året. De er dejlige kammerater, som jeg ej ville kunne forestille mig at være foruden. Samtidig med nye kammerater fik jeg også mere følelse af selvværd igennem mit efterskole ophold. Det har sin forklaring i al den efterskole motion, jeg tog mig mod til! Hver eneste dag var der for alle efterskole elever tilrettelagt en eller anden type efterskole motion, og det var det bedste, jeg vidste! I de varmere eftermiddage fandt det sted i det fri, hvilket betød, at efterskole eleverne samtidig med motions-delen, fik utroligt meget skøn luft. Min efterskole var interesseret i at kunne offerere en helende efterskole kost og motion , www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html, var der som just forklaret også masser af. Jeg elskede dagligdagen på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de tilbød. Jeg opbyggede en fantastisk form, & dén har jeg beholdt resten af livet. Hvilket bestemt har resulteret i, at jeg føler mig stærkere som individ.

Mange sjællandske elever påtænker at bruge et år på efterskole, & dét er ej spor mærkværdig. Specielt, hvis man ik er kyndig til bevægelse, kan efterskole motion fungere som en stille opstartsfase. Der eksisterer naturligvis nok idéer om, at efterskole kost og motion tit bliver skrinlagt, men dét er ik’ virkelighed. Mange er vidende om, at hver & en efterskole kæmper for at kunne offerere det allerskønneste for skolens studerende. Derfor er bestyrelsen hyppigt fantastisk påpasselige med at tilbyde både herlig efterskole kost og motion, hvor samtlige elever kan participere. Så min begæring til Jer derude på internettet er; ta’ afsted! Spring ud i det, og spender et år på efterskole, det vil absolut ingen mennesker på nogen måde komme til at angre! Jeg kender absolut ingen, der ej har haft et skønt ophold på deres efterskole!