Algebehandling tag – tips til tagrens, facaderens & fliserens

Tagrens og algebehandling tag (http://alge-stop.dk/algebehandling/)

Til foråret og i den tidlige sommer er der højsæson for algebehandling tag og tagrens. Få gerne kontakt til et habilt firma, da det vil være en belastende tjans at være højt oppe og fikse tagrens alene. Det kan være, at du overvejer, hvorvidt du ikke også kan lade det være, men de alger skal renses væk, for alger udvikles til mos og medfører frostsprængninger. Endvidere vil jævnlig tagrens og algebehandling tag styrke tagets holdbarhed.

Fliserens (http://alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser/)

Udholder du beskidte, fedtede fliser og flisepest så sæt i gang med fliserens. Køb fliserens og klar jobbet på egen hånd med tryk eller gammeldags knofedt – eller kom udenom maset og bestil dygtige personer til at gøre arbejdet effektivt og let. Det er klart mest ukomplicerede, for ordner du arbejdet selv, er det godt at være forsigtig med ikke at komme til at skylle fugesandet væk, hvis man højtryksrenser med vand. Og knofedt er jo altid besværligt at operere med trods en rar pris per liter.

Facaderens (http://alge-stop.dk/rensning-af-facader/)

Vil du have en renset facade, der er som da den var ny, så er facaderens den rette løsning. Har du tags på muren er facaderens ogsåígen løsningen . Du kan vælge at gøre jobbet på egen hånd, men hvis du ikke er påpasselig kan facaderens beskadige muren. For eksempel kan sandblæsning eller kemisk behandling affarve og udelægge murværket. Sandblæsning kan gøre muren mere følsom for ny snavs, ligesom kalkede mure ikke kan klare kemisk facaderens. Så få den gode hjælp hvis du ikke betaler dig fra et professionelt arbejde, så det bliver ordnet nænsomt og effektivt.