Algebehandling tag – gode råd til fliserens, facaderens og tagrens

Algebehandling tag og tagrens

Forår og tidlig sommer er sæson for tagrens og algebehandling tag. Det er en super tanke at få forbindelse til et faguddannet firma, for det er en besværlig tjans at være i flere etagers højde og ordne tagrens alene. Du tænker ganske givet, om man ikke kan lade det sidde, men algerne skal helst renses, for de udvikles til mos og medfører frostsprængninger. Endvidere vil jævnlig algebehandling tag og tagrens hæve levetiden markant.

Fliserens - alge-stop.dk/rensning-af-fliser/rens-og-impraegnering-af-fliser –

Lider du af beskidte, fedtede fliser og flisepest så sæt i gang med fliserens. Køb fliserens og ordn opgaven selv via vandtryk eller gammeldags knofedt – eller kom udenom bøvlet og book dygtige arbejdere til at gøre arbejdet let og effektivt. Det er klart lettest, for ordner du opgaven på egen hånd, er det godt at være opmærksom på ikke at komme til at spule fugesandet bort, hvis man renser med højtryk… Og knofedt har det jo med at være særligt strengt at virke med.

Facaderens

Vil du have et styk nyrenset facade, som ser ud som da den var ny, så er facaderens den rette løsning. Har du tags på facaden er facaderens ligeledes svaret på problemet. Man kan overveje at gøre tjansen selv, men er du ikke nænsom risikerer din facaderens at nedbryde facaden. F.eks. kan kemisk behandling eller sandblæsning affarve og udelægge murværket. Bruger du sandblæsning kan facaden blive mere følsom for ny snavs, i mens kalkede mure ikke kan tåle kemisk facaderens. Så få den professionelle hjælp hvis du ikke betaler dig fra at få tjansen fikset af professionelle, så det bliver ordnet effektivt og nænsomt.