3d design København er et uerstatteligt værktøj til samtlige designere

Der er en ”nyhed”, jeg ikke endnu har berettet om… Ligesom rigtig mange andre folk, blev jeg ulykkeligvis ramt noget så grumt af såkaldte effektiviseringsrunder på mit forhenværende arbejde. Firmat, hvor jeg var ansat, havde ik optjent det, de havde forudsagt, og som følgevirkning var de nødt til at afskedige flere folk… Én af dem er ulykkesagligvis mig… Min hverdag faldt til jorden. Jeg var enormt begejstret for at have lige præcis det arbejde! Jeg jobbede med lønadministration (http://www.dkls.dk/L%C3%98NADMINISTRATION.57.aspx) og lønservice (http://www.dkls.dk/) i personaleafdelingen… Jeg har i sytten år arbejdet netop indenfor dette felt med lønadministration og lønservice i utallige forskellige sammenhænge, men lige akkurat mit sidste arbejde kunne give mig et og andet fuldkommen fantastisk. Af den grund var det med stor sorg, at jeg var tvunget til at erkende, at mit tidligere arbejdssted ik kunne have mig ansat… Jeg kunne ekstremt godt lide at være det sted, ikke mindst på grund af de dejligste kollegaer… Vi var en tæt loyal gruppe på det lønkontor, hvor jeg havde min plads, og dét fungerede så absolut fortrinligt. For i og med, vi ik’ var så mange, lærte vi hinanden virkelig godt at kende…

Jeg er ved at have det godt igen… Men jeg ville ik’ være oprigtig, hvis jeg fortalte, at denne fyring ikke tog hårdt på mig… For det gjorde dén enormt meget, og jeg udreagerede bestemt mere voldsomt end de fleste. Men med tiden er min følelse af negativitet blevet meget mindre, og jeg føler mig lige om lidt parat til at kunne finde mig et nyt job!! Jeg håber på et arbejde indenfor det samme kerneområde, med enten lønadministration eller lønservice!! Men dermed ik’ sagt, at jeg ikke er villig til at sige ja til et arbejde, hvor jeg ik’ skal arbejde med favorit-felterne: lønadministration eller lønservice… For mere end nogen som helst andre ting, vil jeg jo i realiteten bare overdrevent gerne få mig et arbejde!! Jeg glæder mig så meget til at komme tilbage på arbejds markedet… Så i virkeligheden betyder selve jobbeskrivelsen knap så meget alligevel!